Energy lost after levelling up

29 posts

Flag Post

After the level up i have lost the energy (now i have about 170). I don’t now how to post the screenshot :S .

 
Flag Post

I compensated you for the issue :D

 
Flag Post

Thanks a lot Kalevra ! You are always kind guys ;)

 
Flag Post

it just happened to me… i leveled,lost connection to server and returned with 8 en :/

 
Flag Post

This just happened to me, I leveled and lost connection to the server, when I returned I had 13 E

 
Flag Post

I am going to need screen shots of your energy bar and xp bar to be able to compensate these issues.

 
Flag Post

]
Photobucket

 
Flag Post

I leveled off ES so my bar filled that much from his large EXP chunk when I initially leveled

 
Flag Post

sry i cannot post screenshot anymore, it happened yesterday :/

 
Flag Post

beehthevet I solved the issue for you thank you very much for the screenshot.

lucasfaquim I solved the issue for you this time, If it happens again ( lets hope not) please try and get a screen shot :D

 
Flag Post

The same has just happened to me. I leveled off a Hydra.
http://img832.imageshack.us/img832/4295/clashlostenergy.jpg

 
Flag Post

Levelled while in a brawl and then lost connection to the server and upon refreshing the page I had lost the energy I had from levelling.
http://i300.photobucket.com/albums/nn19/hpsauce87/clashenergyloss.jpg

 
Flag Post

Hi, I also experienced this problem. My ingame character name is Tom. Logged out for a while (had 720/720 when I logged out) and then when I came back it was low energy. Thanks in advance for the help, really like your game :)

http://i1058.photobucket.com/albums/t420/Tom_Etherton/ClashEnergy.jpg

 
Flag Post
Originally posted by crolla1:

The same has just happened to me. I leveled off a Hydra.
http://img832.imageshack.us/img832/4295/clashlostenergy.jpg

Originally posted by Hani_death:

Levelled while in a brawl and then lost connection to the server and upon refreshing the page I had lost the energy I had from levelling.
http://i300.photobucket.com/albums/nn19/hpsauce87/clashenergyloss.jpg

Originally posted by tometherton:

Hi, I also experienced this problem. My ingame character name is Tom. Logged out for a while (had 720/720 when I logged out) and then when I came back it was low energy. Thanks in advance for the help, really like your game :)

http://i1058.photobucket.com/albums/t420/Tom_Etherton/ClashEnergy.jpg

Solved.

 
Flag Post

Same problem here: leveled against Erakka like 30 minutes ago, lost connection, lost energy.
Can you help me, please?

http://i1158.photobucket.com/albums/p618/Indipendence76/Lostenergy.jpg

Many thanks,
Stefano

 
Flag Post
Originally posted by Indipendence:

Same problem here: leveled against Erakka like 30 minutes ago, lost connection, lost energy.
Can you help me, please?

http://i1158.photobucket.com/albums/p618/Indipendence76/Lostenergy.jpg

Many thanks,
Stefano

Solved

 
Flag Post

Thanks. :)

 
Flag Post

Same problem here

 
Flag Post

Hi !

Same problem after the first level up just after the last update.

This is a link

Please.

 
Flag Post

Hi, just had the same problem. Leveled in a brawl, lost connection shortly afterwards, lost energy.

Screenshot:
http://storenow.net/my/?f=4982
Key is: cotdbug

 
Flag Post
Originally posted by Rhoman:

Hi !

Same problem after the first level up just after the last update.

This is a link

Please.

Originally posted by Suuljin:

Hi, just had the same problem. Leveled in a brawl, lost connection shortly afterwards, lost energy.

Screenshot:
http://storenow.net/my/?f=4982
Key is: cotdbug

Solved

Originally posted by Krentehersens:

Same problem here

Can you provide a screen shot of the issue ? :D

 
Flag Post

That was fast! Thanks :)

 
Flag Post

Same problem here.
http://imageshack.us/photo/my-images/189/clashf.jpg

 
Flag Post

I also had this happen…
I didn’t see this forum post until just now, I PM’ed Kalevra over 24 hours ago about this issue and just now read his response to post screen shot. So I have used the e from the last 24 hours which is why I’m not still at 0.

http://imageshack.us/photo/my-images/444/ebaro.jpg/

 
Flag Post
Originally posted by gartenzwerg12:

Same problem here.
http://imageshack.us/photo/my-images/189/clashf.jpg

Originally posted by asmadi:

I also had this happen…
I didn’t see this forum post until just now, I PM’ed Kalevra over 24 hours ago about this issue and just now read his response to post screen shot. So I have used the e from the last 24 hours which is why I’m not still at 0.

http://imageshack.us/photo/my-images/444/ebaro.jpg/

Solved for both of you ( both where under 50 when I Compensated) :D