[Atomic Strike] questions here/opinions/bugs

22 posts

Flag Post

pls put a question,opinions or bug here,it will be sent to armagame/yannosh .have a good day.

 
Flag Post

Recently upgraded to 2GB ram and battles are now coming up really fast. My problem is I just finished a battle, but all it is doing is “saving.” Won’t give me the “back to hq” button. Has been saving for 5 minutes.

 
Flag Post

that "saving"is the loading to get back to HQ?if it is,well,talk to armgame,maybe he knows the answer

 
Flag Post

The units are almost uncontrollable. The tanks dont follow air units sometimes (a lot) and i think other ground units needer (and other orders needer, like move sometimes… and it isnt a probabilityes thing because it happens preety much and even multiclicking).

When selecting multiple units and barely touching the bottom and the top, it left the selection scuare activated and dont let chose.

About the units chasing are a lot of troubles that now i havent the time, but if you dont realise them yourselfe maybe with more time I can explain them more detailed.

Dont take it bad, its for improve the game because its tortuous make the units do what is wanted.

Regards!

 
Flag Post

hey hey,i think arma will not take it as bad ;)that never happend,maybe sometimes it goes the planes to destroy warheads,but not much,maybe armagame in futher feuture can fix bug ;)hve a nice day(more info,go to arma,and sry that i respond late,:/)

 
Flag Post

Deimion… check the strategy post I put in the forum. I found out that there are 2 different targeting methods. With the yellow circle (the default method) the units go to a spot and hold it, while fighting units that come near. Click on the yellow circle and it changes to red crosshairs. This method tells the units selected to follow the unit you target. Hope this helps.

 
Flag Post

xjs,i tried that(a long time ago)but dosent do any effects with me xdd

 
Flag Post

Everytime i just got in the game the loading always stops that 90% what the hell happening, sop i refresh i got the hq’s but i start a lauch in a mission the same occur’s it stop at 90% on the loading what i’m suppose to do!?

 
Flag Post

hi here are several solutions:
+ update flash player and browser
+ change brower to play
+ add ram memory to your computer

 
Flag Post

i’m confuse with the RAM memory were do i get?

 
Flag Post

hey mojare Make sure changing your browser wouldn’t fix the issue. You can buy memory ram if needed where you buy your computer. Hope it will help.

 
Flag Post

Here’s a nifty lil something I noticed … When you check into the HQ from Sp tab you get different options, usually less, than when you open from the actual HQ. The same things happens in the other resources as well.

. HQ opened options … Nco Office, data Center, Satelite .. and Radar system, Tactics Table, Operations center … while going from Sp … I get …Data center, Operations center, and satelite .. The options available on the first pages are also different .. as you can see from the above those are the ones I have researched or unlocked .. Not sure wich set is being used on resurce collection or work BUT it appears the one entry point looks at a different set of data from the the other entry. I would expect the two entry’s to be the same result not such widely different ones.

On occassion .. the air and land support dont show the resources needed for upgrade .. this usually happens after being IN the game for many hours … perhaps your java GC needs a lil increase to clean up old threads and processes. A small step counter in each procedure to add say 0.01 to the GC priority, then reset to normal within GC proc, usually cleans this up and may also clean out hung resources speeding up the game and making it less resource hungry.
 
Flag Post

ty for your report and suggstions Kaboom, you are true for the garbage collector we are working on this issue. Concerning different entry for the same items and options it’s more a question of understanding for new players. However I don’t understand the problem you encouter, can you send me 2 screen shot with the same objects and differrent SP ? Thank a lot, Armagame

 
Flag Post

I wonder, if someone else has this problem, that some mission just fails?
I noticed it in Power Plant mission: every time I lost connetion or mission fails on escorting that ‘scientist’ to the base. Usually it happens near base. And there’s not any enemy on map. All I have destroyed.
Few times in same Power Plant has happened that securiting mission has failed. Even none enemy is sigh.

 
Flag Post

I didn’t receive 5000 Workforce points from the extra supply option when I sent in an order for 4000 SP after I had just sent in the Workforce points.

 
Flag Post
Originally posted by elitegundam96:

I didn’t receive 5000 Workforce points from the extra supply option when I sent in an order for 4000 SP after I had just sent in the Workforce points.

Oh wait, after I just researched a plan, it finally sent. Although, it would be something to look into to fix. And also, when i used to 2 gold to speed up my HQ, i had 5 minutes left, and i used the free 5 minute speed up and it didn’t work… instead it actually made the time go back up to 19 minutes… it never fixed itself later on…

 
Flag Post

It seems everytime I try to get into the second fight area the system drops just enough packets that I cant get to see the area and so cant even fight .. tried on a fresh reboot and run of the game with clear browser cash .. same as last times … I dont mind having to refresh but the loss of the 12 morale so I cant fight for a while is a pain in the lowest cheeks.

 
Flag Post

My Guepard has all the upgrades but is still “93%”

What should I do to get it to 100%?

 
Flag Post

I was upgrading both my Air and Ground Base for building units. But when I got back, the Air Base was still at level 3 (I was upgrading to level 4)… And now when I go to click the upgrade button to upgrade it again, it’s been glitched to where it has no resource requirements but I can’t upgrade it. It also has a new icon for a resource…? Wut??? o_o… It has a “loaf of bread” icon as a resource requirement… O_o? But again, it doesn’t have a required amount of resource needed… So now my Air Base is “glitch stuck” at level 3 and I tried researching a plan to “jump-start” it, but to no avail…

 
Flag Post

i cant upgrade my barracks to level 7… one of the resource requirement is a bread symbol… please help!

 
Flag Post

shoot… i used gold to buy resources… not only that i did not get the full amount that i paid for… it gives me the wrong type of resources!

 
Flag Post

Ive been having a strange one.
My Land Support is level 2.

When I try to upgrade it to level 3, it lists the following.
*requires: none

Construction Time:00M

Construction Cost:
Sp Symbol Construction Hat Symbol Bread Symbol Electricity Symbol Box Symbol

Ive discovered refreshing the browser sometimes fixes this, Closing the tab and starting fresh did not fix this issue for me and ive had it for the last few days, and just got it to stop by refreshing.

peanutking sounds like the same thing happened to you, try refreshing the browser.

Just letting whoever needs to know.

Thank you, I love this game and I thank the devs for making it.
Cheers,
Chris