[Backyard Monsters] "Oops! Something Broke!" Inferno glitch (FIXED!) (locked)

487 posts

Flag Post

For new Inferno problems, see this thread.

 
Flag Post

tambien me paso lo mismo es un bug o que onda con eso arreglenlo por fa

 
Flag Post

i got it, sent my id to kixeye

 
Flag Post

I’ve got this problem id 85920

 
Flag Post

ID: 246613

 
Flag Post

I’ve got this problem: User ID 363899

 
Flag Post

me too. clicked enter inferno and now the game won’t start. “oops! something broke!”

 
Flag Post

Ditto. User ID 305849

 
Flag Post

205334

 
Flag Post

I’m having the same problem, user ID: 442695

 
Flag Post

267330

 
Flag Post

The ID’s aren’t necessarily.. But it’s okay i suppose.

 
Flag Post

this sucks

 
Flag Post

Des_troyy how long do you suppose it will take a guess or anything when will it be done?

 
Flag Post

Hah! Why am I not surprised… oh well, hopefully this will be a quick fix as opposed to the dreaded base 0.

My user ID is 287782

 
Flag Post

227650

 
Flag Post

229345

 
Flag Post

41762

 
Flag Post

Upsetting…

258206

 
Flag Post

wow… I was waiting and waiting for that fourth attack. very dissapointing.

434403

 
Flag Post

365983

 
Flag Post

428448 same problem
_kay

 
Flag Post
Originally posted by Des_troyy:

The ID’s aren’t necessarily.. But it’s okay i suppose.

right that should be private, i just sent mine to kixeye instead

 
Flag Post

ID:437942
after clicking enter inferno and the game just show “oops! something broke!” ; can’t enter game anymore even reload the page~

 
Flag Post

Same here: 266057