** Magyarorszag ** Guild (Forum & Recruiting)

Subscribe to ** Magyarorszag ** Guild (Forum & Recruiting) 764 posts

avatar for HunBence HunBence 480 posts
Flag Post

This is guild is mostly for Hungarian players, since I’ve seen that there are many HUN players here – BUT others can join as well =)

• Magyarorszag ** Guild; whisper or PM me.

Ezt a cehet leginkabb magyaroknak alapitottam, mivel lattam mennyi magyar jatekos van itt a jatekban is. Gondoltam jo otlet lenne egy kozos ceh szamunkra.

• Magyarorszag ** Ceh; irj nekem uzenetet, vagy a jatekban PM-et, ha jelentkeznel.

Flag Post

I meant this guild is… – you know…

avatar for sekkill sekkill 78 posts
Flag Post

Remélem egyre többen leszünk?!

Flag Post

Jah, bár szerintem egy élö chat kliens, ahol nem kellene állandóan frissíteni – jobb lenne talán…

Flag Post

Nem lenne rossz ötlet,de szerintem ez is megteszi majd ha mindenki használja?!
A Rhalhoz visszatérve-ha megidézzük,akkor csak ez az egy legyen aktív.Szerintemm simán mehet a hard erősségű!

Flag Post

Rendben, rád bízom =) Én ütöm, ami van, plusz igyekszem behozni abból a lemaradást, ami el van csúszva időben.

Flag Post

Valaki megtudja már idézni a következő raidet: Valanzes the Gold?!

Flag Post

Jo lenne,ha minél többen csatlakoznánk a Rhal befejezéséhez,mert fontos lenne,ha a többség rendelkezne a Bucket Brigade nevű legióval!!!Ez az egyik kulcspontja,hogy NM Rhal-t idézhessünk meg a közeljövőben:)

Flag Post

Én személy szerint tudok Valt idézni. Majd kiteszem a raid-es fórumba.

Flag Post

Ezt is érdemes figyelni —>

http://www.dawnofthedragons.com/forums/forumdisplay.php?47-

Itt vannak szintén olyan raid-ek, amikhez lehet csatlakozni; ráadásul méret szerint vannak osztályozva.

avatar for thrive1 thrive1 66 posts
Flag Post

http://www.kongregate.com/games/5thPlanetGames/dawn-of-the-dragons?kv_action_type=raidhelp&kv_raid_id=443712&kv_difficulty=4&kv_raid_boss=kalaxia&kv_hash=zlnvkHu5I5

Kalaxia NM

Flag Post

http://www.kongregate.com/games/5thPlanetGames/dawn-of-the-dragons?kv_action_type=raidhelp&kv_raid_id=464039&kv_difficulty=4&kv_raid_boss=alice&kv_hash=Pj4Uo1RwXU

Bloody Alice NM

Flag Post

Aki staminas raid-et szeretni ütni, annak javaslom a játékon belüli chat szobák nézegetését.
Rengeteg raid közül lehet válogatni.

Flag Post

A kis csábító:)

[Jun 24 17:44:3 – Taira] I know your in a guild, but you could also join “Dragons”, so you could benefit from an average Level of 325.

Flag Post

Ezt a csábító üzit én is megkaptam:)

avatar for laczko laczko 88 posts
Flag Post

hellóka, mik a csatizás feltételei ha szeretnék hozzátok igazolni, (lvl, power, aktivitás stb) ?

Flag Post

Szia! 100-as szintű legyél lehetőleg, de minimum 80-as. Aktivitás, céhes raidekben való aktív részvétel és fejlődés. Legalább kétnaponta lépj be a játékba. Nagyjából ennyi =)

Flag Post

Amúgy azt a Dragonos üzenetet én nem kaptam meg, viszont abból a céhből jöttem. Az az egyetlen céhem volt eddig a játékban. Aztán gondoltam alapítok egyet nekünk, magyaroknak ;-)

Flag Post

Valaki nem tudja, hogy a Kessov-os kastély mikor lesz? Vagy lesz egyáltalán?
Elég sokat hozott a konyhára:)

Flag Post

Szerintem most egy ideig nem lesz,de remélem ha valaki valamit megtud róla,akkor jelzi nekünk?!
Tud valaki valamit a Dragons Lair raidről?!Bence gondolom neked már megvan és játszottad is?!

Flag Post

Dragon’s Lair-t egyszer toltam. Csak NM-be érdemes, mert abban vannak a Derek cuccok. Jóféle, 220/140 A/D-s, sárkány ellen plusz sebzést adó cuccok. Az a baj, hogy 13 fő limitje van. És azt a valahány milliárd HP-t alig 5 óra van betolni rá. Nekem megvan az essence, persze. De nem tudom, bejátszam-e… Itt van a link —>

http://dotd.wikia.com/wiki/Dragon%27s_Lair_%28Raid%29

Flag Post

Amúgy azt sem tudom, hogy mi lesz a következő World Raid. Nem nagyon szoktam olvasni a hivatalos fórumot…

Flag Post

Most már nekem is meg van az essence:)Ki kéne próbálnunk Hard módban,mire vagyunk képesek és abból már kikövetkeztethetnénk,hogy NM-t érdemes lenne-e megpróbálni?! Persze csak akkor,ha sikerülne leegyezni 13 ütősebb emberrel,hogy mikor érnének rá. :)

Flag Post

Vagy kidobod ide a fórumba a raid linkjét, és akkor gyorsan megtelik. Egy ilyen raid itt nagyon ritka, és hamar ráharapnak az emberek =)

Flag Post
Originally posted by sekkill:

Most már nekem is meg van az essence:)Ki kéne próbálnunk Hard módban,mire vagyunk képesek és abból már kikövetkeztethetnénk,hogy NM-t érdemes lenne-e megpróbálni?! Persze csak akkor,ha sikerülne leegyezni 13 ütősebb emberrel,hogy mikor érnének rá. :)

Jah, igen. Mindenképpen NM kell Dragon’s Lair-ből; már csak a Derek cuccok miatt is!