Forums Off-topic

best of the best TV 2012 (heats)

26 posts

Flag Post

last year we did this

http://www.kongregate.com/forums/2/topics/284832 and http://www.kongregate.com/forums/2-off-topic/topics/285893 and http://www.kongregate.com/forums/2-off-topic/topics/286444-the-best-of-the-best-final

know were doing it again and you know the rules but if the TV program HAS A NUMBER NEXT TO IT THAT MEANS IT’S A SEED e.g. futurama won last year so there seed 1st

heat 1
a. futurama 1st
b. The Inbetweeners
c. adventurer time
d. hacker time

heat 2.
a. the million pound drop 21st
b. only fools and horses
c. Rory and max road trip to nowhere
d. crackerjack

heat 3.
a. doctor who 5th
b. the apprentice
c. come dine with me
d. top of the pops

heat 4.
a.farther ted 8th
b. watchdog
c. jersey shores
d. 8 out of 10 cats

heat 5.
a. robot wars 15th
b. the story of Tracy beaker
c.you been framed
d. pop ideal

heat 6.
a. Simpsons 2nd
b. Muppet show
c. pokemon
d. Thunderbirds

heat 7.
a. Britain’s got talent 19th
b. vicar of dibly
c. top gear USA
d. red dwarf

heat 8.
a. tom and Jerry 17th
b. mock the week
c. catchphrase
d. super market sweep

heat 9.
a. family guy 3rd
b. dick and Dom’s hoopla
c.hounded
d. crystal maze

heat 10.
a.scrapheap challenge 20th
b. Russel howerds good news
c. Mr t’s crazzist fools
d. torchwood

heat 11.
a. top gear 6th
b.killer robot robogames
c. total wipe out
d. QI

heat 12.
a. Garfield 18th
b. scrubs
c. jimmy neutron
d. gladiator

heat 13.
a.american dad 4th
b.young ones
c.Lonnie toons
d. DIY SOS

heat 14.
a.how do they do it 10th
b.Chris Moyles’ Quiz Night
c. x factor
d. phoenix nights

heat 15.
a. it’s a knock out 7th
b. Jim will fix it
c. blue peter
d. Shawn the sheep

heat 16.
a. battlebots 12th
b. art attack
c.never mind the buzzcocks
d. the it crowd

heat 17.
a. hell’s kitchen 9th
b. Frankie Boyle’s Tramadol Nights
c.fun-house
d. wolf blood

heat 18.
a.ninja warrior 13th
b. bottom
c. Digimon
d. BO’ selecta

heat 19.
a.balls of steel 14th
b. wolverine and the x men
c. zzzap
d.Merlin

heat 20
a. peep show 11th
b.Arthur
c.deal or no deal
d. Jim will fix it

 
Flag Post

1a 2b 3a 4a 5a 6a 7b 8b 9a 10b 11c 12b 13a 14d 15a 16a 17a 18b 19b 20a

 
Flag Post

You should probably put up some good television shows if you are making a topic about the best television shows.

 
Flag Post
Originally posted by Cizinec:

You should probably put up some good television shows if you are making a topic about the best television shows.

these are the best TV programs of the last 50 years
so don’t complain just vote for the best in each heat

 
Flag Post

Scorpion, it’s a fact that your taste in television shows is horribly flawed. I highly recommend you revise your list.

 
Flag Post
Originally posted by Cizinec:

Scorpion, it’s a fact that your taste in television shows is horribly flawed. I highly recommend you revise your list.

On the contrary. This feels like a well rounded list, though geared toward mainstream audiences. I believe your taste is the issue, as you probably have no knowledge of popular 90’s television.

 
Flag Post

I was obviously assuming that Scorpion was trying to pick good shows, rather than popular ones. Clearly you are the one at fault for using a strawman.

 
Flag Post

1. c
2. A
3. d
4. d
5. c
6. c (only in the past!)
7. A
8. c
9. A
10. b
11. c
12. d
13. A
14. c
15. d
16. b
17. c
18. A
19. A
20. c

Note: the letters in caps mean its the same option as last year

 
Flag Post

I choose tom and Jerry for all of them!

 
Flag Post

no Sword Art Online. 1/10

 
Flag Post

nobody knows what may happen will there be a surprise!

 
Flag Post

People still watch television?

 
Flag Post
Originally posted by AlextheGreat13:

People still watch television?

What’s that?

 
Flag Post
Originally posted by firemonk98:
Originally posted by AlextheGreat13:

People still watch television?

What’s that?

A mythical device like the book. It shows moving pictures not unlike videos on the internet.

 
Flag Post
Originally posted by scorpion1m:
Originally posted by Cizinec:

You should probably put up some good television shows if you are making a topic about the best television shows.

these are the best TV programs of the last 50 years
so don’t complain just vote for the best in each heat

Originally posted by Cizinec:

Scorpion, it’s a fact that your taste in television shows is horribly flawed. I highly recommend you revise your list.

Originally posted by MrSalvador:
Originally posted by Cizinec:

Scorpion, it’s a fact that your taste in television shows is horribly flawed. I highly recommend you revise your list.

On the contrary. This feels like a well rounded list, though geared toward mainstream audiences. I believe your taste is the issue, as you probably have no knowledge of popular 90’s television.

Originally posted by Cizinec:

I was obviously assuming that Scorpion was trying to pick good shows, rather than popular ones. Clearly you are the one at fault for using a strawman.

 
Flag Post

No Breaking Bad or Sons of Anarchy 0/5

 
Flag Post

The Inbetweeners
Rory and Max
Doctor Who
Watchdog
Robot Wars
Muppet Show
Britain’s Got Talent
Tom and Jerry
Family Guy
Torchwood
Top Gear
Scrubs
Loony Toons
X Factor
Shawn the Sheep
The IT Crowd
Hell’s Kitchen
Ninja Warrior
Merlin
Arthur

I’d like to point out that some of these show’s I dislike and only picked because they were the best in their list. I’d also like to point out that saying this is a 2012 competition would imply that these shows would be airing in 2012. A lot of these are cancelled or finished. I much smaller list with the most popular TV shows from 2012 would make a whole lot better poll.

 
Flag Post

1a 8a 9a 12c 13a 15a 18a 19b 20c i have not seen any of the others

 
Flag Post

I see no Dexter on your list, so it’s completely invalid.

 
Flag Post

there’s no pony? Irrelevant.

 
Flag Post
Originally posted by bjjdude:

there’s no pony? Irrelevant.

I don’t see your point.

 
Flag Post
Originally posted by Seesine:
Originally posted by bjjdude:

there’s no pony? Irrelevant.

I don’t see your point.

exactly.

 
Flag Post

I don’t watch TV, it’s for the weaks.

 
Flag Post

1 day to vote

 
Flag Post

What is this television you speak of?