Official Bug Reports Thread (new) page 136

3832 posts

Flag Post
Originally posted by elloine:

I am the GM of CSB in Server 1. I have one member, shadow, who is in my guild, but not in my guild so I can not remove him. Please help.

Are you sure he didn’t change his in game name using 9 gems so you didn’t know who to kick out after he broke some sort of rule?

 
Flag Post

No, when I click on his name it shows that he is in a different guild. A guild that merged with mine and now no longer exists.

 
Flag Post
Originally posted by elloine:

No, when I click on his name it shows that he is in a different guild. A guild that merged with mine and now no longer exists.

Don’t click his name. Click the word guild or press G with the focus in the game. Find his name on your roster and boot him from there, it’ll be a few inches to the right of his name. If you click, it won’t let you kick him.

 
Flag Post

Did that multiple times. Got the confirmation box. Hit okay. He’s still here. :( I did send a message to playmage though.

 
Flag Post

I can confirm the fact that player has encountered a pretty funny glitch. Just try it yourself ^^ The glitch itself is an error caused in the database. So that player isn’t in elloine’s guild according to the database and if a player isn’t in the GM’s guild then how can the GM kick that member? I hope that kingk will help you soon and as I said, it is a very funny glitch xD

 
Flag Post

This is my second day in this game. On the first day, I chose a Ranger and played til lvl 26, and cleared the Bandit Camp areas.
I came back this evening, and the game says “Welcome lvl 1 Knight! Here’s a tutorial! 10 points to lvl up!”
WHAAA? Four hours of game play gone?
Same things happened to me on Time World as well (same game co.) I played, logged off, came back, and it says welcome, what race do you wanna be new-commer?
Why would I come back if I have to start over every time?

 
Flag Post
Originally posted by MaxD50:

This is my second day in this game. On the first day, I chose a Ranger and played til lvl 26, and cleared the Bandit Camp areas.
I came back this evening, and the game says “Welcome lvl 1 Knight! Here’s a tutorial! 10 points to lvl up!

I checked both servers, BTW. Both S1 & S2 had the same thing.

 
Flag Post
Originally posted by MaxD50:

This is my second day in this game. On the first day, I chose a Ranger and played til lvl 26, and cleared the Bandit Camp areas.
I came back this evening, and the game says “Welcome lvl 1 Knight! Here’s a tutorial! 10 points to lvl up!”
WHAAA? Four hours of game play gone?
Same things happened to me on Time World as well (same game co.) I played, logged off, came back, and it says welcome, what race do you wanna be new-commer?
Why would I come back if I have to start over every time?

All honesty, this sounds like someone signed into a different account on another tab before you started the files for those games. Check to see if any other kong accounts are saved and try signing into those to see if your progress lies there. These games (dream world and time world) don’t delete characters at random. Good chance it was another account got signed in on a new tab and then closed and yours still showed as signed in on the current tab and your character is over on that other account.

 
Flag Post
Originally posted by mrwiggs8:
Originally posted by MaxD50:

This is my second day in this game. On the first day, I chose a Ranger and played til lvl 26, and cleared the Bandit Camp areas.
I came back this evening, and the game says “Welcome lvl 1 Knight! Here’s a tutorial! 10 points to lvl up!”
WHAAA? Four hours of game play gone?
Same things happened to me on Time World as well (same game co.) I played, logged off, came back, and it says welcome, what race do you wanna be new-commer?
Why would I come back if I have to start over every time?

All honesty, this sounds like someone signed into a different account on another tab before you started the files for those games. Check to see if any other kong accounts are saved and try signing into those to see if your progress lies there. These games (dream world and time world) don’t delete characters at random. Good chance it was another account got signed in on a new tab and then closed and yours still showed as signed in on the current tab and your character is over on that other account.

I closed all tabs, re-opened browser, and tried coming back into game. Repeatedly.
I can open “My Profile” it says I am MaxD50, level 1. So, it recognizes me.
It says I got 25 points from logging in via Facebook…this is something I did at the beginning of my first session, not today, so its not referencing me as a new account.
One server does not recognize me (asks what class I want to play) the other says I’m a lvl1 Knight.

 
Flag Post

Then it sounds like someone reset your character as the game won’t just flush your character on its own.

 
Flag Post
Originally posted by DaAzianDragon:

40 gems for 40 kreds offer, keeps popping up on server 1 even if purchased or checked off where it says don’t ask me again.

I was getting that as well, but it seems to be fixed now.

 
Flag Post

Past few days the game is behaving differently than before – after doing a spell attack, it automatically starts autoattacking. Was this an intentional change in game behavior? Seem to be getting these annoying little unannounced changes (kind of like how “C” no longer cancels out of some screens) lately.

 
Flag Post

I have the same problem as Chunky and it’s really annoying, try to fix it as soon as possible.

 
Flag Post
Originally posted by TreeckoLeo:

I have the same problem as Chunky and it’s really annoying, try to fix it as soon as possible.

Actually, upon paying closer attention it is going back into autoattack after EVERY battle, if that’s intentional, why give us the option to turn it off?

 
Flag Post
Originally posted by TreeckoLeo:
Originally posted by TreeckoLeo:

I have the same problem as Chunky and it’s really annoying, try to fix it as soon as possible.

Actually, upon paying closer attention it is going back into autoattack after EVERY battle, if that’s intentional, why give us the option to turn it off?

I’ve had that problem before on certain browsers. I think it did that for me on Chroma and IE, but when I use firefox, which I use now exclusively, it does not come unchecked.

 
Flag Post

It depends on if you save your cookies or not… Or could also be a result of wiping your cookies, just saying.

 
Flag Post

Thanks king, Im using Fairy Dust as a weapon!?!? Great, thanks, lost my Enchanted Grand Alien Staff 8 (60) 2nd this has happened now, and 2nd time ive reported this….fix it pls…ffs..

 
Flag Post

Hahahaha wtf? How do you do that? I want to do that, except for the losing my weapon part, but yeah, would be fun ^^

 
Flag Post
Originally posted by The_Factor:

Thanks king, Im using Fairy Dust as a weapon!?!? Great, thanks, lost my Enchanted Grand Alien Staff 8 (60) 2nd this has happened now, and 2nd time ive reported this….fix it pls…ffs..

Oh, and i do have a screenshot saved If you need to see it..

 
Flag Post

I would love to see it, just for fun :)

EDIT Nevermind, I looked you up, hahahaha xD

Gotta love it though ^^

 
Flag Post
Originally posted by melaladi:
Originally posted by TreeckoLeo:
Originally posted by TreeckoLeo:

I have the same problem as Chunky and it’s really annoying, try to fix it as soon as possible.

Actually, upon paying closer attention it is going back into autoattack after EVERY battle, if that’s intentional, why give us the option to turn it off?

I’ve had that problem before on certain browsers. I think it did that for me on Chroma and IE, but when I use firefox, which I use now exclusively, it does not come unchecked.

I’m using firefox too so… What the heck?

 
Flag Post

Have you checked these things:

  1. That the game is allowed to store cookies
  2. That you don’t remove all cookies when you close the browser
  3. That you don’t have a antivirus program or similar that removes the cookies
  4. That you don’t clean all your history xD hahaha
 
Flag Post
Originally posted by omark96:

Have you checked these things:

  1. That the game is allowed to store cookies
  2. That you don’t remove all cookies when you close the browser
  3. That you don’t have a antivirus program or similar that removes the cookies
  4. That you don’t clean all your history xD hahaha

yes,yes and yes.

Any other advice? T_T

 
Flag Post

Edit Nevermind…. I figured it out… I forgot to keep in mind that my bow already had 112 enhances on it so I couldn’t get all 823 enhances. And that lead to me only getting 788 enhances from my drow staff. * facepalm *

 
Flag Post

I went to black market.
Used 50 gems to buy xyphite regenerating armor + 7.
Crystal left my total but I did not get armor. Armor stayed in black market.
I had room in my inventory to get the item, so that’s not the cause.

Please check logs and give me the armor or at least get my gems back.
Thanks.