[Bug] Need help? Find a bug? This is the place. page 95

4718 posts

Flag Post
Originally posted by logic0707:

logic.s6 castle upgrade, formation and inventory

Hi, could you please provide us with your screenshots about your problem. Thanks!

 
Flag Post
Originally posted by Vaako1979:
Originally posted by callofgods:
Originally posted by Vaako1979:
Originally posted by callofgods:
Originally posted by Vaako1979:

I have the same problem on server 8.

http://www.freeimagehosting.net/fsyzs

all my heroes are set to “none”, but assigned are still 891 Marksmen, 2757 Oracles and 1788 Templar Knights.

th bug appeared during Clash of Gods on Saturday 6th.

Hi, sorry for the trouble, we will send your problem to our tech team. could you please provide us with your character name ,we can not see your character name clearly form your screenshot. Thanks!

my character’s name is: LordVaako

Hi. We should have fixed this problem. Please confirm again.

problem still exists. it’s not fixed at all.

http://www.freeimagehosting.net/azufm

Originally posted by callofgods:
Originally posted by Vaako1979:
Originally posted by callofgods:
Originally posted by Vaako1979:
Originally posted by callofgods:
Originally posted by Vaako1979:

I have the same problem on server 8.

http://www.freeimagehosting.net/fsyzs

all my heroes are set to “none”, but assigned are still 891 Marksmen, 2757 Oracles and 1788 Templar Knights.

th bug appeared during Clash of Gods on Saturday 6th.

Hi, sorry for the trouble, we will send your problem to our tech team. could you please provide us with your character name ,we can not see your character name clearly form your screenshot. Thanks!

my character’s name is: LordVaako

Hi. We should have fixed this problem. Please confirm again.

problem still exists. it’s not fixed at all.

http://www.freeimagehosting.net/azufm

Sorry. We will deal with it for you asap.

It’s been 4 days.Is anything being done about this?It is very annoying and causing me to burn up tsc at a high rate.getting very discouraged with it.character name is Raven s8.

 
Flag Post
Originally posted by chickenhawk68:
Originally posted by Vaako1979:
Originally posted by callofgods:
Originally posted by Vaako1979:
Originally posted by callofgods:
Originally posted by Vaako1979:

I have the same problem on server 8.

http://www.freeimagehosting.net/fsyzs

all my heroes are set to “none”, but assigned are still 891 Marksmen, 2757 Oracles and 1788 Templar Knights.

th bug appeared during Clash of Gods on Saturday 6th.

Hi, sorry for the trouble, we will send your problem to our tech team. could you please provide us with your character name ,we can not see your character name clearly form your screenshot. Thanks!

my character’s name is: LordVaako

Hi. We should have fixed this problem. Please confirm again.

problem still exists. it’s not fixed at all.

http://www.freeimagehosting.net/azufm

Originally posted by callofgods:
Originally posted by Vaako1979:
Originally posted by callofgods:
Originally posted by Vaako1979:
Originally posted by callofgods:
Originally posted by Vaako1979:

I have the same problem on server 8.

http://www.freeimagehosting.net/fsyzs

all my heroes are set to “none”, but assigned are still 891 Marksmen, 2757 Oracles and 1788 Templar Knights.

th bug appeared during Clash of Gods on Saturday 6th.

Hi, sorry for the trouble, we will send your problem to our tech team. could you please provide us with your character name ,we can not see your character name clearly form your screenshot. Thanks!

my character’s name is: LordVaako

Hi. We should have fixed this problem. Please confirm again.

problem still exists. it’s not fixed at all.

http://www.freeimagehosting.net/azufm

Sorry. We will deal with it for you asap.

It’s been 4 days.Is anything being done about this?It is very annoying and causing me to burn up tsc at a high rate.getting very discouraged with it.character name is Raven s8.

Hey, this glitch should be fixed after next maintainance this week.

 
Flag Post

Could u fix my goals problems?

http://i.imgur.com/yJ10o.jpg

http://i.imgur.com/paQ6p.jpg

http://i.imgur.com/LA6It.jpg

http://i.imgur.com/LOdBT.jpg

http://i.imgur.com/LOdBT.jpg

http://i.imgur.com/TnQ5p.jpg

http://i.imgur.com/iOcbX.jpg

http://i.imgur.com/leMgd.jpg

Arkandia.s1

(im paint master!)

 
Flag Post
Originally posted by maximasta:

Could u fix my goals problems?

http://i.imgur.com/yJ10o.jpg

http://i.imgur.com/paQ6p.jpg

http://i.imgur.com/LA6It.jpg

http://i.imgur.com/LOdBT.jpg

http://i.imgur.com/LOdBT.jpg

http://i.imgur.com/TnQ5p.jpg

http://i.imgur.com/iOcbX.jpg

http://i.imgur.com/leMgd.jpg

Arkandia.s1

(im paint master!)

Hi, we need a screenshot about your castle. Thank you for your patience.

 
Flag Post

http://i.imgur.com/DcGpb.jpg

sorry, linked twice other screenshot and missed this one.

 
Flag Post

Haven’t been able to load the game for the past 3 days. Every time I try it stops at 98%. I’ve cleared the cache, restarted, used a different browser, etc. Anyone else having this problem?

 
Flag Post
Originally posted by callofgods:
Originally posted by JAYMZ78:

ye

Originally posted by callofgods:
Originally posted by JAYMZ78:
Originally posted by callofgods:
Originally posted by JAYMZ78:

cog im not going to take stupid screen shots for your mistake, just go into my account and fix my goals !!!!


Hi, we will not go into our players account. sorry.


you went into my account to fix your stupid gem bug from a year ago remember? so why cant you do it now? not worth your time? im level 117, my bug is the same as everyone else over 100. just fix my goals i dont have time for this bs.


Hey, do you mean castle upgrade, formation and inventory?


yes


Leave your character name and server number please. Thank you.

JAYMZ.s3

 
Flag Post
Originally posted by PetRayne:

Haven’t been able to load the game for the past 3 days. Every time I try it stops at 98%. I’ve cleared the cache, restarted, used a different browser, etc. Anyone else having this problem?

Hi, please offer your character name and server. Thank you.

 
Flag Post

Goals fix, please. MorningBow.s2 (level 113)

 
Flag Post

Hi CoG,

I am having the same problem as JAMYMZ.s3 with the castle upgrade and formation. Not the inventory. Please fix my goals as well.

Jas.s2

 
Flag Post
Originally posted by jccljccljcclq:

Hi CoG,

I am having the same problem as JAMYMZ.s3 with the castle upgrade and formation. Not the inventory. Please fix my goals as well.

Jas.s2

Hi, please offer the screenshot about that and it will help us fix your problem quickly. Thank you.

 
Flag Post
Originally posted by rhill2473:

Goals fix, please. MorningBow.s2 (level 113)

Hi, please offer the screenshot about that, thank you for your understanding.

 
Flag Post

I am level 112. Clearly everyone is having the same problem. Anyone over level 100 should get a blanket fix. JAYMZ isn’t leaving screen shots. Please just fix the problem. Thank you.

 
Flag Post
Originally posted by jccljccljcclq:

I am level 112. Clearly everyone is having the same problem. Anyone over level 100 should get a blanket fix. JAYMZ isn’t leaving screen shots. Please just fix the problem. Thank you.

Hi, please offer the screenshot and we will fix it for you, thank you for your understanding.

 
Flag Post
Originally posted by callofgods:
Originally posted by PetRayne:

Haven’t been able to load the game for the past 3 days. Every time I try it stops at 98%. I’ve cleared the cache, restarted, used a different browser, etc. Anyone else having this problem?

Hi, please offer your character name and server. Thank you.

PetRayne.s4

 
Flag Post
Originally posted by PetRayne:
Originally posted by callofgods:
Originally posted by PetRayne:

Haven’t been able to load the game for the past 3 days. Every time I try it stops at 98%. I’ve cleared the cache, restarted, used a different browser, etc. Anyone else having this problem?

Hi, please offer your character name and server. Thank you.

PetRayne.s4

Hi, we will have a check for you, sorry for that trouble.

 
Flag Post
Originally posted by PetRayne:

Haven’t been able to load the game for the past 3 days. Every time I try it stops at 98%. I’ve cleared the cache, restarted, used a different browser, etc. Anyone else having this problem?

Hi. We have checked your account. It is normal. If it is possble, could you change another computer to try it?

 
Flag Post

Originally posted by logic0707:

logic.s6 castle upgrade, formation and inventory

Hi, could you please provide us with your screenshots about your problem. Thanks!

Screenshot is not possible is there another way?

 
Flag Post
Originally posted by maximasta:

http://i.imgur.com/DcGpb.jpg

sorry, linked twice other screenshot and missed this one.

Hi. We have fixed your goals. Sorry for the trouble.

 
Flag Post
Originally posted by JAYMZ78:
Originally posted by callofgods:
Originally posted by JAYMZ78:

ye

Originally posted by callofgods:
Originally posted by JAYMZ78:
Originally posted by callofgods:
Originally posted by JAYMZ78:

cog im not going to take stupid screen shots for your mistake, just go into my account and fix my goals !!!!


Hi, we will not go into our players account. sorry.


you went into my account to fix your stupid gem bug from a year ago remember? so why cant you do it now? not worth your time? im level 117, my bug is the same as everyone else over 100. just fix my goals i dont have time for this bs.


Hey, do you mean castle upgrade, formation and inventory?


yes


Leave your character name and server number please. Thank you.

JAYMZ.s3

Hi. We have fixed your goals. Sorry for the trouble.

 
Flag Post

Really!?! Again, i do not see any screen shots from JAYMZ. Why do some players get preferential treatment? I will not post screen shots and I would like my goals to be fixed. Thank you.
Jas.s2

 
Flag Post

Originally posted by JAYMZ78:
Originally posted by callofgods:
Originally posted by JAYMZ78:
ye

Originally posted by callofgods:
Originally posted by JAYMZ78:
Originally posted by callofgods:
Originally posted by JAYMZ78:
cog im not going to take stupid screen shots for your mistake, just go into my account and fix my goals !!!!

Hi, we will not go into our players account. sorry.

you went into my account to fix your stupid gem bug from a year ago remember? so why cant you do it now? not worth your time? im level 117, my bug is the same as everyone else over 100. just fix my goals i dont have time for this bs.

Hey, do you mean castle upgrade, formation and inventory?

yes

Leave your character name and server number please. Thank you.

crunch.s3

 
Flag Post
Originally posted by logic0707:

Originally posted by logic0707:

logic.s6 castle upgrade, formation and inventory

Hi, could you please provide us with your screenshots about your problem. Thanks!

Screenshot is not possible is there another way?

Please tell us which inventory goals you cant finish.

 
Flag Post
Originally posted by tineyman:

Originally posted by JAYMZ78:
Originally posted by callofgods:
Originally posted by JAYMZ78:
ye

Originally posted by callofgods:
Originally posted by JAYMZ78:
Originally posted by callofgods:
Originally posted by JAYMZ78:
cog im not going to take stupid screen shots for your mistake, just go into my account and fix my goals !!!!

Hi, we will not go into our players account. sorry.

you went into my account to fix your stupid gem bug from a year ago remember? so why cant you do it now? not worth your time? im level 117, my bug is the same as everyone else over 100. just fix my goals i dont have time for this bs.

Hey, do you mean castle upgrade, formation and inventory?

yes

Leave your character name and server number please. Thank you.

crunch.s3

Please tell us which inventory goals you cant finish.