Recent posts by firestar17 on Kongregate

Flag Post

Topic: Contract Wars: General / Which skill to get.

I say go for 25 mortar shells :D

 
Flag Post

Topic: Contract Wars: Bugs and Unofficial Tech Support / Bugs and glitches

I posted this a while ago, but still have not got a reply as to how to fix it but I’ll post it again.

I’ve been having this problem for maybe about a month, and have not been able to play since. When I get to the contract wars page everything loads fine, but when it’s done loading all I get is a black screen. is anyone else having this problem???

 
Flag Post

Topic: Contract Wars: Bugs and Unofficial Tech Support / Bugs and glitches

Originally posted by MP201:
Originally posted by firestar17:

I haven’t been able to log into Contract Wars for about 5 days now. When I first get into the game, I get the loading screen. When it gets to 100% it disappears, then the screen goes completely black. I have tried reloading the page a lot but that does not help at all.

do you have a router or wi-fi?

I do use wi-fi, yes.

Try clearing your internet cache.

Problem of my own just for reiteration: Sound doesn’t work on macbook full screen anymore (used to up until yesterday AM)

Ok, I just tried that…Still no luck.

 
Flag Post

Topic: Contract Wars: Bugs and Unofficial Tech Support / Bugs and glitches

I haven’t been able to log into Contract Wars for about 5 days now. When I first get into the game, I get the loading screen. When it gets to 100% it disappears, then the screen goes completely black. I have tried reloading the page a lot but that does not help at all.

do you have a router or wi-fi?

I do use wi-fi, yes.

 
Flag Post

Topic: Contract Wars: Bugs and Unofficial Tech Support / Bugs and glitches

Yeah I do use a laptop, and I usually use it with a wireless connection.

 
Flag Post

Topic: Contract Wars: Bugs and Unofficial Tech Support / Bugs and glitches

I haven’t been able to log into Contract Wars for about 5 days now. When I first get into the game, I get the loading screen. When it gets to 100% it disappears, then the screen goes completely black. I have tried reloading the page a lot but that does not help at all.